HENDRIKS & zn

telefoon
010 477 08 96
e-mail
info@jjjjhendri_7JSCo-zn.nl

Route


Grotere kaart weergeven

Klik op 'grotere kaart weergeven' om uw startpositie op te geven en een routebeschrijving te creëren.Vanuit Den Haag/Utrecht via de A20
Volg de borden richting Hoek van Holland. Neem direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder. Aan het einde van de afrit rechtsaf, onder het viaduct door voorbij de verkeerslichten. Na 200 meter de eerste afslag bij de verkeerslichten linksaf, aan het einde van de straat bij de T-splitsing rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde gaat u rechtdoor. Na ongeveer 200 meter vindt u J.J. Hendriks & zn aan de rechterhand.

 

Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Neem na Schiedam de afslag Spaanse Polder, onderaan de afrit van het verkeersplein gaat u rechtsaf. Na 200 meter de eerste afslag bij de verkeerslichten gaat u linksaf. Aan het einde van de straat bij de T-splitsing rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor, na ongeveer 200 meter vindt u J.J. Hendriks & zn aan de rechterhand.

 


Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen Rotterdam/Den Haag, vervolgens richting Hoek van Holland. Neem direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder. Aan het einde van de afrit rechtsaf, onder het viaduct door voorbij de verkeerslichten. Na 200 meter de eerste afslag bij de verkeerslichten linksaf, aan het einde van de straat bij de T-splitsing rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde gaat u rechtdoor. Na ongeveer 200 meter vindt u J.J. Hendriks & zn aan de rechterhand.

 

Let op: komende vanuit Centrum Rotterdam gaat u vanaf de Horvathweg bij de verkeerslichten de eerste afslag rechts, de Vreelustweg op. Op de rotonde gaat u direct rechtsaf, de Schuttevaerweg op. Na ongeveer 200 meter vindt u J.J. Hendriks & zn aan de rechterhand.