HENDRIKS & zn

telefoon
010 477 08 96
e-mail
info@jjhendriks-zn.nl

Diensten

diensten_boven.jpg

 

J.J. Hendriks & zn richt zich op het ontwerp, uitvoering en onderhoud van electrotechnische projecten. Met ons team van goed opgeleide specialisten zorgen wij ervoor dat kleine en grote projecten succesvol worden ontworpen en voltooid, voor zowel bedrijven, non-profit organisaties, plaatselijke en regionale overheden en particulieren.

U kunt bij ons terecht voor licht- en krachtinstallaties, noodverlichting, zwakstroom- en intercominstallaties, datanetwerken en beveiligingsinstallaties.

 


ELECTROTECHNISCH
Lichtinstallaties: het keuren en controleren van electrische installaties, vernieuwen van oude bedrading, opsporen van storingen, uitbreiden en aanpassen van de electrische installatie (bijvoorbeeld bij de aanleg van een nieuwe keuken). J.J Hendriks en zn richt zich hierbij zowel op bedrijven als particulieren maar kan dit ook voor, plaatselijke en regionale overheden en verenigingen van eigenaren uitvoeren.

Krachtinstallaties: het keuren en controleren van krachtinstallaties vooral bij midden- en kleinbedrijven, fabrieken en de industrie.

Verlichting: advies, ontwerp, aanleggen en aanpassen van bedrijfsmatige- en kantoorverlichting. Ook onderhoudt J.J. Hendriks & zn verlichting voor enkele monumenten zoals diverse molens en kerktorens in Rotterdam. Daarnaast ontwerpen en verzorgen wij het  aanlichten van o.a. monumentale gebouwen.

Noodverlichting: advies, ontwerp en aanleg van noodverlichting zowel centraal als décentraal voor openbare gebouwen, kantoren en zorginstellingen. Hierbij hebben wij indien noodzakelijk overleg met de Brandweer en/of andere gemeentelijke instanties.DATANETWERKEN
J.J. Hendriks & zn verzorgt de complete infrastructuur. Dit gaat van het aanleggen van gootinstallatie en bekabeling, installeren van Patch kasten tot aan het afwerken bij de werkplek. Dit doen we voor kantoren, bedrijven en instellingen.

PDS: het leveren en aanbrengen van UTP bekabeling CAT5E en CAT6 of andere geeiste categorieën.

Gootinstallaties: het leveren en aanleggen (zowel kunststof als metaal) voor het onderbrengen van de bekabeling eventueel in combinatie met andere electrotechnische installaties.

Telematica kasten: leveren en installeren in alle soorten en maten waaronder ook de 19” inch uitvoering.

Glasvezelbekabeling: aanleg en aansluiting van snelle glasvezelbekabeling.

 

 

BEVEILIGING
Bij J.J. Hendriks en zn kunt u terecht voor advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud van diverse technische beveiligingssystemen.

Alarmsystemen: aanleggen en onderhouden van BORG erkende bedrade- en draadloze systemen, afhankelijk van de gestelde eisen. Dit kan in combinatie met brandmeldingsystemen. Ook het doorzetten van meldingen naar een willekeurig telefoonnummer, mobiele telefoon of centrale meldkamer kunnen wij verzorgen. Voor zowel bedrijven als particulieren.

Brandmeldsystemen:
ontwerpen (naar aanleiding van een Programma van Eisen, PVE), aanleggen en onderhouden van brandmeldinstallaties voor kantoren, bedrijven, instellingen en particulieren.

Ontruimingssystemen: ontwerpen (naar aanleiding van Programma van Eisen), aanleggen en onderhouden voor kantoren, bedrijven, instellingen en particulieren.

Noodverlichting:
ontwerpen, aanleggen en regelmatig onderhouden van noodverlichting, voor zowel bedrijven, plaatselijke en regionale overheden als particulieren.

Video observatiesysteem: ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse systemen voor zowel buiten als binnen. Ook kunnen deze systemen geïntegreerd worden in computersystemen zodat de beelden bijvoorbeeld te zien zijn op een willekeurig beeldscherm.

Paniekalarm:
ontwerp, aanleg en onderhoud ter bevordering van de veiligheid van medewerkers van bijvoorbeeld zorginstellingen.

 

 

ZWAKSTROOM
J.J. Hendriks en zn verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van diverse toegangscontrolesystemen voor bedrijven, instellingen, plaatselijke en regionale overheden en particulieren.

Deurtelefoon: aanleg en onderhoud voor vooral verenigingen van eigenaren, particulieren en woningbouw corporaties.

Videofoon:
aanleg en onderhoud deurtelefoon aangevuld met beeldscherm voor woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, plaatselijke en regionale overheden en particulieren.

Schel- en deuropeninginstallaties:
reparaties voor particulieren, verenigingen van eigenaren en woningbouwcorporaties.